Disclaimer

Door middel van deze website wil Nedspine u informeren over haar kliniek en de behandelingen die daar worden uitgevoerd. De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Nespine spant zich in de om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Nedpine sluit iedere aansprakelijkheid voor de op deze website verstrekte informatie en ieder gebruik van deze informatie uitdrukkelijk uit.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling door een arts. Daar ieder menselijk lichaam uniek is en de behandelend medisch specialist een behandeling voorschrijft die bij uw situatie past kan de gekozen behandeling afwijken van de op deze website beschreven procedures. Wij adviseren u dan ook altijd een afspraak te maken met een medisch specialist om te horen wat mogelijk is.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Nedspine worden beheerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Nedspine heeft geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze sites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Privacy Statement

De persoonsgegevens van de bezoekers van de website behandelt Nedspine met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dit gebeurt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en overige privacywetgeving.

Download hier ons Privacy Statement
naar boven