Nieuws

Berichtgeving NZa: NZa stemt in met fusieplannen Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics

14 maart 2018

Beeld nza
Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics kunnen hun fusieplannen verder uitvoeren. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) keurt de fusie tussen de overkoepelende holdings van beide  zorgaanbieders goed. De instellingen moeten hun fusie nog voorleggen aan de Autoriteit Consument en Markt.

Lees verder


Ondernemingsraden Bergman en NL Healthcare Clinics gaan akkoord met fusie

07 december 2017

Naarden/Amsterdam, 7 december 2017 – De vier ondernemingsraden van Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics staan positief tegenover de fusie van beide klinieken. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in het fusieproces. Het is nu aan de Nederlandse Zorgautoriteit om een oordeel over de fusie te geven, daarna volgt de ACM. De partijen verwachten de fusie in het eerste kwartaal van 2018 definitief te kunnen maken, indien er geen bezwaren bij de autoriteiten ontstaan. Bergman en NL Healthcare kondigden hun fusie eind september aan. Door het samengaan ontstaat de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken.

Lees verder


Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics bundelen krachten

26 september 2017

Logo berg 1
Persbericht Samen grootste aanbieder van verzekerde zorg via focusklinieken Naarden/Amsterdam, 26 september– Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics (bekend van de klinieken Oogziekenhuis Zonnestraal, Orthopedium, Medinova, Dermicis en Nedspine) hebben het voornemen te gaan fuseren om samen de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken te vormen. Met deze krachtenbundeling spelen beide partijen in op de noodzaak tot schaalvergroting en specialisatie in de medisch specialistische zorgsector. Zij stellen zich tot doel in heel Nederland kwalitatief hoogstaande, patiëntgerichte behandelingen tegen een concurrerende prijs te leveren.

Lees verder


Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

25 mei 2017

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar op vrijdag 26 mei. Maandag 29 mei zijn wij weer telefonisch bereikbaar vanaf 08.00 uur. Indien u geopereerd bent en u heeft klachten na uw operatie, die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, kunt u buiten kantooruren contact opnemen met het noodnummer. Dit telefoonnummer kunt u vinden bij uw ontslagpapieren. De medewerkers van Nedspine wensen u een fijn weekend.

Lees verder


naar boven