Organisatieinformatie

NedSpine is een zelfstandige kliniek voor mensen met rugklachten. Het betreft met name aandoeningen als rughernia, nekhernia, kanaalstenose en spondylolisthesis. NedSpine is gespecialiseerd in de operatieve behandeling van deze aandoeningen. Een snelle en professionele aanpak staat daarbij voorop. 

NedSpine onderdeel van Bergman Clinics

Op 3 januari 2019 zijn NL Healthcare Clinics (waaronder NedSpine) en Bergman Clinics een fusie aangegaan en zullen hun zorg na een overgangsfase aanbieden onder de naam Bergman Clinics.

Na deze fusie is het nieuwe Bergman Clinics marktleider in de zorgverzekering opgenomen behandelingen op het gebied van heup-, knie-, schouder-, voet/enkel-, rug- en oogaandoeningen en plastische chirurgie. Daarnaast voert Bergman Clinics specialistische behandelingen uit op het gebied van huid, maag & darm- en bekkenbodemaandoeningen (bij vrouwen).

De nieuwe groep focusklinieken omvat 52 locaties in heel Nederland. De gezamenlijke omzet bedraagt ongeveer 230 miljoen euro. De nieuwe organisatie heeft met deze fusie circa 1.500 medewerkers. De groep verwacht in de komende jaren nieuwe werkgelegenheid te kunnen creëren door het uitbreiden van bestaande klinieken en het openen van nieuwe klinieken. Ook heeft het bedrijf de ambitie om als innovatiemotor in het Nederlandse zorglandschap te fungeren.

Beeldmerk socials
naar boven