Reacties van patiënten

NedSpine is een zelfstandige kliniek voor mensen met rug- en nekklachten.
Het gaat daarbij met name om aandoeningen als hernia, nekhernia, kanaalstenose en spondylolisthesis. NedSpine is gespecialiseerd in de operatieve behandeling van deze aandoeningen. Een snelle en professionele aanpak staat daarbij voorop. Nedspine wil topzorg leveren aan zijn patienten. Wij vinden het erg belangrijk te weten hoe u onze zorg ervaart.

Review Zorgkaart Nederland 18-3-2017

Super geholpen door Dr. Daemen! Kundige, rustige en vriendelijke arts die je serieus neemt. Na 2 jaar van kastje naar de muur eindelijk van mijn zenuwpijn in mijn been verlost. Onbeschrijfelijk hoe fijn dat is! Van 1e consult tot operatie in 4 weken. Hele fijne accommodatie en verpleegkundige Hans is top :-).

Review Zorgkaart Nederland 15-3-2017

Ik werd snel geholpen, duidelijke informatie Dhr.Weijers is een zeer kundige Arts.Hij kwam na mijn operatie nog even checken en informeren over hoe de operatie was verlopen keurig goede aandacht.

Review Zorgkaart Nederland 14-3-2017

Op aanraden van een kennis contact opgenomen met Nedspine. Korte wachtlijst en goede kennis. Binnen twee weken geopereerd en de verzorging was erg fijn. Je merkt dat het gespecialiseerd is en dat ook de verpleegkundigen allemaal kennis van zaken hebben. Nemen echt de tijd voor je om uit te leggen hoe of wat. Ook in de periode van herstel word je keurig gebeld door de kliniek hoe het met je gaat. De operatie is goed en de klachten zijn zo goed als weg. (moet nog wel revalideren verder, maar vooralsnog kan ik zeggen dat ik van de pijn af ben). Ik zou zeggen bij twijfel of je de kliniek wil bezoeken of niet Doen!

naar boven