Vergoedingen en prijzen

Nedspine biedt verzekerde zorg. Dit houdt in dat de volledige kosten voor HNP/hernia-, spondylodese- en kanaalstenosebehandelingen 100% worden vergoed door uw zorgverzekeraar met aftrek van uw eigen risico. Het wettelijk eigen risico voor 2019 bedraagt euro 385,-. Mogelijk heeft u vrijwillig voor een hoger eigen risico gekozen. 

Status contracten 2019

NedSpine heeft weer met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor 2019.

Afspraken met Zorgverzekeraars voor 2019
Voor NedSpine  is voor 2019 net als voorgaande jaren met alle zorgverzekeraars weer een overeenkomst afgesloten.De administratieve verwerking van deze afspraken neemt meer tijd in beslag. Het kan zijn dat de Zorgverzekeraar gedurende deze periode nog zegt dat er ”geen contract is met onze kliniek”.

Eigen risico

Wij krijgen als zorgaanbieder veel vragen over het eigen risico. Bv.: Hoe wordt het eigen risico bepaald? In welk jaar moet ik mijn eigen risico betalen?
U kunt op de website van NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) lezen hoe het eigen risico tot stand komt: www.nza.nl/eigen-risico-en-ziekenhuisbezoek.

Verwijzing

Om voor volledige of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen, heeft u altijd een verwijzing van een huisarts of een medisch specialist nodig.

Passantentarieven

Als uw verzekeringsmaatschappij geen contract met NedSpine heeft, of als u verzekerd bent via CVZ/Agis buitenland, dan gelden de zogeheten passantentarieven.

Indien u na het maken van het door ons gevraagde onderzoek (MRI) de poli afspraak bij de arts annuleert of niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt de kosten van de MRI bij u zelf in rekening te brengen.

Download hier de passantentarieven

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de vergoeding in uw situatie? Neem gerust even contact op met NedSpine. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt natuurlijk ook informeren bij uw verzekeraar.

naar boven