Wachttijden

Vaak kunt u snel bij ons terecht voor een eerste consult. Heeft u voorkeur voor een bepaalde specialist, dan kan het zijn dat de wachttijd langer is.

In onderstaand overzicht treft u de actuele wachttijden in kalenderdagen van de meest voorkomende behandelingen:

 1e afspraak
 Neurologie 14
 Neurochirurgie 17
 Orthopedie 14

 Behandeling
 Operatie nekhernia (cervicaal) 21
 Operatie rughernia (lumbaal) 10
 Operatie spondylodese 21

Wachttijd in kalenderdagen | week 42 | 16 oktober - 22 oktober

De wachttijd van een patiënt die verzekerd is bij CZ, Ohra of PZP (politie) Delta Lloyd / Nationale Nederlanden Zorg kan afwijken van onze actuele wachttijd. Dit komt doordat de zorgverzekeraar van deze patiënt ons heeft verplicht de wachttijden van hun patiënten te spreiden. Dit betekent dat voor al hun verzekerden de wachttijd tot 1e consult 4 weken (28 dagen) is.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons reguliere nummer 0318 - 439280 of via onze afdeling wachtlijstbemiddeling: 023 - 890 02 47.
Ook kan u uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan als u een verwijzing heeft van uw huisarts via onderstaande button. We staan u ook telefonisch graag te woord voor het maken voor een afspraak of voor het beantwoorden van vragen. Neem telefonisch contact op via 0318 439 280. 

naar boven